KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ GONDOZÁSÁBAN MEGJELENT

T A N Í T Ó K Ö N Y V E K

Ez a rövidített könyvismertető azt a célt szolgálja, hogy segítséget nyújtson Isten igazságának megismeréséhez, a BIBLIÁHOZ. Olyan sorrendben mutatjuk be, hogy az alapvető ismereteket nyújtó könyvektől haladunk a mélyebb betekintést adó kiadványok felé. Ez a felsorolás egy javaslat, de jó szívvel ajánljuk olvasásra, tanulmányozásra bármelyiket.


KENNETH E. HAGIN: HÉT DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A SZENT GYÓGYULÁSRÓL

"Mi az oka, hogy egyes emberek meggyógyulnak, mások pedig nem? Több útja is van a szent gyógyulás elfogadásának? Melyik a legjobb út? Kenneth E. Hagin tiszteletes egy fél évszázados szolgálat gazdagságából ad választ ezekre és más kérdésekre a könyvben. Tinédzserként kezdte el tanulmányozni a szent gyógyulást, miután öt tekintélyes orvos mondott le az életéről. A könyv nem hiányozhat házi könyvtáradból, és meg akarod majd osztani gyógyulásra váró barátaiddal és szeretteiddel is. Fedezd fel saját magad: A betegség forrását és azt, hogyan tudsz ellenállni neki! A szent gyógyulás elnyerésének útjait! Hogyan tarthatod meg a gyógyulásodat!"

KENNETH E. HAGIN: EL SHADDAI

"A szó, El Shaddai egyike a hét szövetségi névnek, melyen keresztül Isten kijelentette önmagát Izraelnek. El Shaddai héberül azt jelenti "Mindenben elegendő" vagy "Isten, Aki több mint elegendő". Az El Shaddai című könyv Kenneth E.Hagin egyik legismertebb és legkedveltebb prédikációján alapul, mely megmutatja, hogy a mi szerető Mennyei Atyánk a bőség és a hosszú élet Istene. Fedezd fel az El Shaddai című könyvben mindazt, amit Isten tervezett számodra, hogy örömteljes életet élhess."

KENNETH E. HAGIN: EGYRE NÖVEKVŐ HIT

"Kenneth E. Hagin legnépszerűbb tanításainak e válogatott gyűjteményével erős alapot vethetünk a hitünknek, ami nélkülözhetetlen a hitben járó élet megismeréséhez. Oldalról oldalra haladva felfedezéseket tehetünk arról: Hogyan születik a hit? Mit jelent a "most hit"? Milyen az, ha szívvel hiszünk? Hogyan fejleszthetjük a szellemünket? Milyen az isteni fajta hit? E könyv tanulmányozását minden hívőnek ajánljuk, mert a hitet működtető alapelveknek megfelelően növekedni csak úgy lehet, ha megértjük és megéljük az ebben a könyvben összegyűjtött igazságokat. Táplálkozunk Isten Igéjével, és gyakoroljuk a belőle származó hitünket azáltal, hogy az Igének megfelelően cselekszünk."

KENNETH E. HAGIN: HOGYAN SZABADÍTS FEL A HITEDET

"A Biblia sehol nem tanítja, hogy választ fogsz kapni csupán azért, mert a szívedben hiszel. Azt tanítja, hogy ha hiszed a szívedben és kimondod a száddal, meglesz neked, amit mondasz. Ez a megvallás egyik "titka", amelye Kenneth E. Hagin oszt meg velünk a könyvében. Nincs hit megvallás nélkül - tanítja Hagin tiszteletes. A hit a megvallás útján jut kifejeződésre. A száddal vagy Istennek adsz uralmat önmagad felett, vagy a sátánnak. Ne beszéld többé az ördög nyelvét; kezdj el Isten nyelvén beszélni!"

KENNETH E. HAGIN: LEGYŐZÖTTSÉGBŐL GYŐZELEMBE

"Nem kell kudarcban élnünk. Isten nekünk adta Igéjét. Isten Igéjén és fegyverein kívül semmire nincs szükségünk a sátán és seregei felett aratott győzelemhez. Mégis mindenhol akad problémákkal küszködő keresztény. Sokan jutnak odáig, hogy be kell vallaniuk: fogalmam sincs hogyan tovább! Voltál már hasonlóan ugye? No, épp ezért írtam meg ezt a könyvet. Az itt előszámlált tíz lépés, ha tartod magad hozzájuk, ki fog hozni a vereségből, és győzelemre visz."

KENNETH E. HAGIN: MEGÉRTÉS ARRÓL, HOGYAN HARCOLJUK MEG A HIT SZÉP HARCÁT

"A könyv tiszta, bibliai megközelítését tárja elénk azoknak a jogoknak és kiváltságoknak, melyek Krisztusban a keresztényeké, és hogy miként fogadd el azt, ami már hozzád tartozik Krisztusban. Ha most lettél keresztény, ez a könyv meg fogja alapozni a hited. Neked, pedig Krisztusban érettebb kereszténynek el fogja oszlatni az esetleges félreértéseidet Istennel való igaz kapcsolatod és azon kiváltságaid felől, amelyeket Krisztus társörököseként birtokolsz. A keresztény utad bármely fejlődési fokán is vagy, ez a könyv szolgálni fog feléd!"

KENNETH E. HAGIN: MEGVÁLTÁS A SZEGÉNYSÉGBŐL, A BETEGSÉGBŐL, ÉS A SZELLEMI HALÁLBÓL

"Szeretném ehelyütt leszögezni egyszer és mindenkorra, hogy az Ábrahámnak ígért áldás a miénk is az Írások tanúsága szerint. Nem csak Ábrahám vér szerinti leszármazottaira, hanem ránk, a szellemi gyermekeire is kiterjed."

KENNETH E. HAGIN: HELYES ÉS HELYTELEN GONDOLKODÁS

"Az, amiben hiszel, a gondolkodás módodban gyökerezik. Ha hibásan gondolkodsz, hibásan hiszel. De ha időt szentelsz Isten Igéjén való elmélkedésre, az Ige kiigazítja a gondolkodásodat!"

KENNETH E. HAGIN: HITÜNK TÁPLÁLÁKA NAPI ADAGOKBAN - TAVASZ - NYÁR - ŐSZ - TÉL

"Hitünk tápláléka segítségedre lesz abban, hogy megelégítsd az Isten életet adó kenyere iránti éhségedet. Hagin tiszteletes gyönyörűséges válogatása ihletet adó apró tanításokból áll, amelyek megerősítenek napról napra, ahogy Isten Igéjét táplálékként magadhoz veszed. Kezd el táplálni a hitedet ezzel a gazdag gyűjteménnyel, ami a mai Gyülekezet egyik legkiválóbb elöljárója tollából született - az év minden napjára."

KENNETH E. HAGIN: BIBLIAI KULCSOK AZ ANYAGI JÓLÉTHEZ

"Isten azt akarja, hogy az Ő népe bővölködjön anyagilag. A legtöbb keresztény azonban Istennek a bővölködésünkre vonatkozó akaratát illetően, a képnek csak egy részét látja. Kenneth E. Hagin könyve átfogó képet nyújt a hívő bővölködésének témaköréről. Sok jó keresztény még sohasem jutott el a bővölködésnek arra a fokára, amit Isten szánt nekik. Ennek megvannak az okai. Hagin testvér azt mondja: "Ha te Isten tökéletes akaratában akarsz járni - Isten tökéletes áldásaiban életed minden területén - akkor meg kell cselekednek Isten tökéletes akaratát" - a könyv megmutatja nekünk, hogyan tehetjük ezt meg."

JIM SANDERS: AMIT TUDNI KELL AZ IMÁDSÁGRÓL

"Kihez imádkozunk? Miért imádkozunk? Hányféle imádságról tanít a Biblia? Miért nem kapunk választ az imánkra? Ez a könyv választ ad e kérdésekre. Segít abban, hogy gazdagodhassunk üdvösségünk áldásaiban az imánk által, és könyörgéseinkkel áldássá lehessünk az elveszett világ számára."

JIM SZANDERS: AKINEK SEBEIVEL GYÓGYULTATOK MEG

"A könyv a Biblia igazságát tárja elénk a gyógyulásról. Azok számára, akik gyógyulást keresnek, a legfontosabb az, hogy megértsék: a betegségek nem Istentől származnak - Isten akarata számunkra az egészség. Ha velem tart az olvasó, a könyv végére teljes meggyőződést kap a szívében, hogy Isten akarata a számára is így szól: "Akarom gyógyulj meg!" Megtudhatjuk azt is, hogyan tudjuk megszerezni, illetve megtartani a gyógyulásunkat. Isten alapvető és örök igazságai tárulnak elénk a könyv olvasásakor, melyeknek megismerése nélkülözhetetlen a végleges gyógyulás létrejöttéhez."

KENNETH E. HAGIN: A HÍVŐK HATALMA

"Van olyan hatalmunk, amiről nem tudunk, amit nem fedeztünk fel, amit nem használunk?" Kenneth E. Hagin fiatal prédikátorként tette fel magánk ezt a kérdést. "Tanulmányaim eredményeképpen arra a következtetésre jutottam, hogy nekünk, mint Gyülekezetnek olyan hatalmunk van a földön, amit eddig még soha nem fedeztünk fel. Kevesen vagyunk, akik érintőlegesen ugyan, de megértést kaptunk e hatalomról. Azonban mielőtt Jézus újra eljön, a hívőknek egész serege kel fel és áll elő azzal a hatalommal, ami az övék. Tudni fogják, mi az övék, és meg fogják tenni mindazt, amit Isten eltervezett számukra."

JIM SANDERS: ALAPVETŐ TANÍTÁSOK A BIBLIÁBÓL

"A könyv hét alapvető tanítást tartalmaz a Bibliából. Egyszerű nyelvezettel segítik az olvasót abban, hogy a Biblia örök és mély igazságait könnyebben felfedezhesse. A Biblia egy csodálatos kincsestárház, amelynek ajtaja megnyílik e könyvben szereplő tanítások megértésével. Minél nagyobb a megértésünk a Bibliából, annál gazdagabbá válunk az élet minden területén. Ehhez kíván sok sikert a könyv szerzője."

KENNETH E. HAGIN: A GYÓGYULÁS A MIÉNK

 

"Ez a könyv erőteljes megvilágításba helyezi hívők gyógyulással kapcsolatos jogait. Hagin kifejti az Ésaiás 53 alapján, hogy Jézus már elhordozta a betegségeinket és a fájdalmainkat. Arról is szól, mi lehet a gyógyulás akadálya. Egy fejezetet szentel a kézrátétellel való szolgálatnak. Tanít arról, miért nem mindig azonnal nyilvánul meg a gyógyulás, illetve miért térnek vissza olykor a tünetek. A könyv utolsó fejezetében az "ígéretek birtoklásá"-ról beszél. Ez az olvasmányos kerek összefoglalás a hívők gyógyulással kapcsolatos öröklött jogairól kötelező olvasmánya mindenkinek, aki lelkiismeretesen tanulmányozza Isten igéjét."


Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /USER/gyorigyuli/gyorigyuli.hu/www_uj/konyvek2.php on line 293